Gravidfotografering på stranden i Skåne under sommaren är något av det ljuvligaste man kan vara med om. Det är en fantastisk tid att få ynnesten att vara gravid. På Morsdag fick jag äran att göra en gravidfotografering för ett par som för första gången ska bli föräldrar. Man kunde just se hur dom pirrade av förväntning och stämningen var på topp!

Vi träffades på en liten sjökant till Finjasjön i Hässleholm och kunde fota och föreviga graviditeten och stulna stunder i den finast av miljön.

Paret hade som önskemål att fotona inte skulle se allt för tillgjorda ut, vilket passar mig alldeles utmärkt. Jag försöker alltid fånga den naturliga skönheten i saker och ting. Vilda fotografi skulle jag kunna beskriva det som.

När jag jobbar med att fota ett par så jobbar jag mycket med humor. Många är rädda inför en fotografering att de ska se stela och tillgjorda ut, men med humor och skratt lyckas faktiskt alla slappna av och jag kan knäppa av en serie av roliga, fina, vilda, glada, vackra fotografier.

För att kika på fler bilder klicka Här!

 

Gravidfotografering på stranden i Skåne av en gravid kvinna i v 30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *